Tuin & Decoratie

Ga naar: KooduuOtiumImagilightsSunsNam Grass

Home » Outdoor Living » Tuin en Decoratie
Home » Outdoor Living » Tuin en Decoratie

KOODUU

Kooduu creëert unieke, op Scandinavië geïnspireerde producten die de perfecte match zijn op elke plek waar je samenkomt. Onze producten moet je ervaren, neem ze mee, overal, zowel binnen als buiten. Creëer jouw sfeer met de juiste muziek, het warme licht en het wijnkoelvak van de Synergy.

OTIUM

What’s your shape? Otium is een 100% Belgisch merk dat een nieuw begrip is in de wereld van design bloempotten en outdoor furniture. Otium betekent rust, wat we de klant en zijn omgeving laten voelen door de eenvoud van onze ontwerpen. Bij Otium kiezen wij voor rotatiegieten, dit laat ons toe te werken met polyethyleen, een zeer duurzame kunststof, met tal van voordelen. PE producten zijn vrij licht en voldoende sterk, ook bij langdurig buitengebruik. Bovendien is PE ongevoelig voor vorst of extreme hitte en kan het voor 100% gerecycleerd worden. Otium kiest ervoor kwalitatieve grondstoffen te gebruiken om zo de kleurvastheid te garanderen. Dankzij de combinatie van Polyethyleen en rotatiegieten kunnen we tal van kleuren aanbieden.

IMAGILIGHTS

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Imagilights® LED Decoratie in verlichting voor zowel binnen als buiten! Het unieke aan deze verlichting is dat ze door hun IP68 zelf drijvend op het water kunnen worden gebruikt! De items beschikken over 24 voorgeprogrammeerde kleuren met 2 kaarseffecten. Door hun hoog rendements accu blijven ze tot wel 24 uur branden! De harde kunststof materie is onbreekbaar, UV resistent + Chloor en Zoutwater bestendig. Opladen kan door middel van een bijgeleverde inductie lader.

SUNS

Buitenverlichting op zonne-energie. Slimmer kan het niet. Zet een lamp neer waar je het maar nodig hebt, of ontwerp een compleet draadloos lichtplan voor je tuin. Met de series Mr. Solar en Mrs. Solar heb je de vrijheid om het zo aan te pakken als je wilt.

NAM GRASS

Ons kunstgras gamma werd ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe. Deze kunstgrasproducten ogen heerlijk frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel. Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond uw zwembad of een trendy dakterras. Een kunstgras gamma dat zich perfect leent voor de spelende kinderen en geschikt is voor intensief gebruik, het hele jaar door.

Kooduu: Meer dan een bluetooth speaker alleen

De Kooduu Synergy is een Bluetooth speaker, Design LED lamp en wijnkoeler in één. Met de Bluetooth functie stream je je favoriete muziek in hoge kwaliteit van je telefoon direct naar de Synergy. Houd je wijn of drankjes koel met ijs in de ingebouwde koelbox. Je kunt genieten van je Kooduu Synergy waar je maar wilt, hij is volledig draagbaar dankzij de grote en ingebouwde oplaadbare batterij.

Imagilights: Wireless Lighting

IMAGILIGHTS® biedt een natuurlijke ledtechnologie met een levensduur van meer dan 50.000 werkingsuren, meteen het duurzaamste alternatief voor traditionele verlichtingssystemen. IMAGILIGHTS® is gemaakt om te voldoen aan de hoogste vereisten van de horecasector en ze zelfs te overtreffen. Vandaag zijn deze producten te vinden in duizenden van de beste restaurants, hotels, resorts en privéwoningen.

Tuin & Decoratie kopen

Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop Living Essentials. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve tuin- en decoratie artikelen. Wilt u liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Teakpoint te Zwalm. Hier tonen onze deskundige adviseurs u graag onze collecties samen met een kopje koffie.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.