Home » Outdoor Living » Suns Gazebo
Home » Outdoor Living » Suns Gazebo

Terrasoverkapping ‘made simple’

De tijd dat het bouwen van een terrasoverkapping een ingewikkeld en langdurig bouwproject was, ligt achter ons! Wij leveren een hoogwaardige en kant-en-klare oplossing voor een overkapping. In één dag gerealiseerd, jarenlang plezier.

Solide constructie

De gazebo’s oftewel overkappingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium wat zorgt voor een solide constructie. Deze kan vrijstaand geplaatst worden of gekoppeld aan bestaande bouw. De overkappingen zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen en verschillende lengte- en hoogtematen. Zo is er altijd een passende overkapping voor jouw situatie.

Dak met shutters

Iedere SUNS Gazebo is voorzien van shutters in het dak. Zo kan je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen. Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie.

Handige features

Gazebo SUNS heeft eveneens een aantal opties. Zo kan je de zijkanten voor zien van roll-up/down zijschermen. Dit biedt bescherming tegen wind en inregenen en geeft tevens meer privacy. Een alternatief zijn panelen die opgebouwd zijn uit aluminium lamellen. Een fraaie en praktische toevoeging aan de overkapping.

Overkapping Maranza

Handige, stijlvolle en kant-en-klare overkapping voor je terras in diverse maten. Flexibele shutters geven je de keuze om in de zon of schaduw te zitten.

Overkapping, ook wel bekend als gazebo SUNS Maranza is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Met de diverse maten creëer je eenvoudig de opstelling die bij je past. De overkapping is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium wat zorgt voor een solide constructie. De overkapping is vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium wat zorgt voor een solide constructie.

MEER INFORMATIE OVER ONZE MARANZA OVERKAPPING

De overkapping is voorzien van flexibele shutters in het dak. Zo kun je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen. Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie.

Gazebo SUNS Maranza heeft eveneens een aantal opties. Zo kun je de zijkanten voor zien van roll-up/down zijschermen. Dit biedt bescherming tegen wind en inregenen en geeft tevens meer privacy. Een alternatief zijn de panelen die opgebouwd zijn uit aluminium lamellen. Een fraaie en praktische toevoeging aan de overkapping.

OPSTELLING / MATEN

Overkapping SUNS Maranza is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Overkapping M:

 • Lengte x breedte: 360 cm x 350 cm
 • Hoogte: 230 cm
 • Doorloop hoogte: 216 cm

Overkapping L:

 • Lengte x breedte: 540 cm x 350 cm
 • Hoogte: 230 cm
 • Doorloop hoogte: 216 cm

Overkapping XL:

 • Lengte x breedte: 720 cm x 350 cm
 • Hoogte: 230 cm
 • Doorloop hoogte: 216 cm

MATERIALEN / KLEUREN

Overkapping SUNS Maranza is vervaardigd uit solide aluminium in de kleur Matt White of Matt Royal Grey. De overkapping kan zowel worden bevestigd aan bestaande bouw of vrijstaand worden geplaatst. Het ‘dak’ is standaard voorzien van shutters. Optioneel zijn er zijschermen verkrijgbaar, als roll-up/down gordijnen of aluminium panelen in dezelfde kleur als het frame.

Overkapping Rota

Kant-en-klare overkapping voor je terras in diverse maten. Shutters in het dak geven beschutting of staan juist open voor de zon.

Dankzij gazebo SUNS Rota is het bouwen van een terrasoverkapping geen ingewikkeld en langdurig bouwproject meer: dit is een slimme oplossing met een lange levensduur. Dit is de ideale kant-en-klare oplossing voor je terras. Je kunt hem vrijstaand plaatsen of gekoppeld aan bestaande bouw. Met de 5 formaten kies je eenvoudig de overkapping die bij je past.

MEER INFORMATIE OVER ONZE ROTA OVERKAPPING

De overkapping is vervaardigd uit hoogwaardig industrieel aluminium wat zorgt voor een solide constructie. Verder is de overkapping voorzien van flexibele shutters in het dak. Zo kun je altijd kiezen of je in de zon wilt zitten of in de schaduw. Als de shutters gesloten zijn zit je bovendien droog voor de regen! Het regenwater wordt afgevoerd via de poten van de constructie.

SUNS Rota heeft eveneens de optie voor het plaatsen van roll-up/down zijschermen. Dit biedt bescherming tegen wind en inregenen en geeft tevens meer privacy. Een fraaie en praktische toevoeging aan de overkapping.

OPSTELLING / MATEN

Overkapping SUNS Rota is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Overkapping Vierkant M:

 • Lengte x breedte: 300 cm x 300 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping Rechthoek L:

 • Lengte x breedte: 300 cm x 400 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping Rechthoek XL:

 • Lengte x breedte: 300 cm x 600 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping Vierkant L:

 • Lengte x breedte: 360 cm x 360 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping Rechthoek M:

 • Lengte x breedte: 360 cm x 530 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping L:

 • Lengte x breedte: 360 cm x 600 cm
 • Hoogte: 250 cm

Overkapping XXL:

 • Lengte x breedte: 360 cm x 720 cm
 • Hoogte: 250 cm

MATERIALEN / KLEUREN

SUNS Rota is vervaardigd uit solide aluminium in de kleur Matt White of Matt Royal Grey. De overkapping kan zowel worden bevestigd aan bestaande bouw of vrijstaand worden geplaatst. Het ‘dak’ is standaard voorzien van shutters. Optioneel zijn er roll-up /down zijschermen verkrijgbaar.

Kies zelf tussen zon en schaduw

In de zomer kan het overdag snel te warm worden, ’s avonds kan het dan weer snel afkoelen. Met de SUNS overkappingen bepaalt u zelf hoeveel zon of schaduw u wilt zonder zwaar werk te verrichten! De overkapping kan zowel losstaand gebruikt worden of aan een bestaand gebouw bevestigd worden. Zowel de Maranza als Rota uitvoering zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zo is er altijd wel een overkapping die bij uw tuin past. Is er teveel wind? Dan komen de zijschermen goed van pas, deze zijn afzonderlijk beschikbaar. Kortom met een SUNS terrasoverkapping kan u optimaal en langdurig genieten van het buitenleven.

Een terrasoverkapping kopen bij Teakpoint

Een terrasoverkapping kunt u gemakkelijk aankopen bij Teakpoint. Dit kan snel en gemakkelijk in onze ruime showroom waar beide modellen ook uitgestald staan. Hebt u nog extra vragen? Neem dan gerust op met onze klantenservice via het contactformulier.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

 • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

 • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

 • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

 • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

 • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.