Bureaumeubelen

Home » Interieurmeubelen » Bureaumeubelen
Home » Interieurmeubelen » Bureaumeubelen

ETHNICRAFT BUREAUMEUBELEN

Ethnicraft® staat al ruim 15 jaar bekend als een pionier in ontwerp, productie en distributie in teak meubelen. De meubelen hebben een hedendaags en tijdloos design. Ethnicraft® interieurmeubelen in teak roepen warmte en natuurlijkheid op door het gebruik van massief hout. Het teakhout wordt in zijn waarde gelaten, waardoor de meubelen een extra toets krijgen, met natuurlijke kleuren en nerven.

DIAMOND COLLECTION BUREAUMEUBELEN

De “Diamond Collection” bestaat uit een heel ruim assortiment hoogwaardige interieurmeubelen, met een ruime keuze gaande van tafels, stoelen, dressoirs en vitrinekasten tot tv-meubelen. De tv kasten bieden zowel plaats aan gewone toestellen als aan flatscreens. Ook qua stijl is er een ruime keuze uit klassieke modellen en eigentijdse design kasten.

Bureaumeubelen voor een comfortabele werkplek

Wanneer u veel tijd spendeert aan uw bureau is een comfortabele bureau van essentieel belang. Realiseer u dat deze keuze een belangrijke impact heeft op uw werkprestaties, een overzichtelijke bureau helpt u bij het creëren van een ideale werkomgeving en voorkomt toekomstige fysieke ongemakken. De hoogte van het bureaumeubel is heel belangrijk, zo is het ideaal dat uw onderarmen gelijk lopen met de hoogte van uw bureaumeubel.

Moderne en kwalitatieve afwerking

Als u klanten of collega’s ontvangt in uw kantoor dan is de uitstraling van uw bureaumeubel zeker een aandachtspunt om in het achterhoofd te houden. Design en kwalitatieve bureaus stralen net dat tikkeltje meer elegantie uit waardoor dit een flinke boost kan geven. Kom ze gerust bekijken in onze ruime showroom Teakpoint, Hundelgemsebaan 53, 9630 Zwalm of bekijk ze online via onze webshop Living Essentials.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.