Badkamermeubelen

Home » Badkamermeubelen
Home » Badkamermeubelen
grotere natuurlijke weerstand tegen vocht

Teak geeft je badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling. Voor welke interieurstijl je kiest, hout zal altijd een verbindende factor bieden. Teak is zeer goed bestand tegen warme en vochtige ruimtes waardoor het perfect kan gebruikt worden in de badkamer.

teak badkamermeubelen

Teak Badkamermeubelen Cannes Black
Retro Badkamermeubelen
vintage dat luxe uitstraalt

Voor sommigen te oud, voor anderen vol leven en karakter. Het is zoals een goede whiskey. Hoe ouder het leven van het hout, hoe beter het wordt. Uit respect voor het materiaal worden deze meubelen ontworpen in een tijdloos en klassiek concept.

retro grey badkamermeubelen

natuurlijk en uniek karakter

Een wastafel van natuursteen is uniek in structuur en kleur. Omdat blauwsteen een natuurlijk product is zal deze zich altijd onderscheiden. Onze blauwstenen waskommen zijn perfect combineerbaar met onze Teak- en Retro Grey badkamermeubelen.

natuursteen waskommen

Natuursteen Waskommen

Een waaier aan keuze

Ons assortiment van handgemaakte teakmeubelen is onderverdeeld in een aantal collecties met hun eigen karakteristieken en worden geproduceerd uit de mooiste teakplanten die afstammen van streng gecontroleerde plantages in het beheer van de regering, Perum Perhutani. Alle meubelen worden gemaakt volgens de eisen van de Europese Kwaliteit.

Geschikt voor ieder budget

De badkamerkasten bepalen voor een groot deel de stijl en het charisma van uw badkamer. Samen een bad of douche nemen, de meubelen vormen een prominent deel van uw badkamer. Hiervoor kan u rustig onze website bezoeken en kan u het badkamermeubel kiezen dat u het meest bevalt!

Jarenlange ervaring en kennis

Wanneer je badkamermeubelen bij Teakpoint koopt, krijg je er ook gratis onze jarenlange kennis en ervaring erbij. Onze adviseurs in onze showroom staan je graag bij met raad en daad. Aarzel dus zeker niet om jouw vragen over een bepaalde stijl, onderhoud, bescherming, etc. te stellen aan onze experten. Ze helpen je met plezier verder om de badkamer van je dromen te verwezenlijken!

Snel uitgeleverd = Genieten

Heb je reeds een keuze kunnen maken uit ons uitgebreid assortiment? Koop jouw badkamermeubelen dan aan in onze ruime showroom of via onze webshop Living Essentials. Omwille van onze grote voorraad kunnen we jouw tuinmeubelen snel uitleveren.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.