Natuurstenen Waskommen

Home » Badkamermeubelen » Natuursteen Waskommen
Home » Badkamermeubelen » Natuursteen Waskommen

STUDIO LINE WASKOMMEN

Studio Line Waskommen worden enkel vervaardig met grondstoffen van de beste kwaliteit, ontworpen met de sterkste en meest duurzame materialen zoals blauwe hardsteen en zwarte graniet. Eventuele teakhouten onderdelen zijn vervaardigd uit duurzame teak planken in A kwaliteit.

ESSENTIAL TEAK WASKOMMEN

Hier kan je ons ruim assortiment waskommen in graniet vinden. Deze waskommen zijn vervaardigd uit degelijke granietstenen. De waskommen zijn verwerkt met in het achterhoofd de hoogste Europese kwaliteitseisen.

Een unieke en stijlvolle waskom

Deze unieke waskommen geven een geweldige uitstraling aan uw badkamer. De natuurstenen waskommen zijn met uiterste zorg geproduceerd. Dit is een natuurlijk product, dit wil zeggen dat het uiterlijk van de waskom altijd iets afwijken. Zo hebt u steeds een uniek exemplaar! Hardsteen dient voor een jarenlang zorgeloos gebruik te worden voorzien van een impregnatie-laag.

Kom ze bekijken in onze ruime showroom

Een natuurstenen waskom kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop Living Essentials. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve natuurstenen waskommen. Wilt u liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Teakpoint te Zwalm. Hier tonen onze deskundige adviseurs u graag onze collecties samen met een kopje koffie.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.