Teak Interieurmeubelen

Home » Interieurmeubelen » Teak Interieurmeubelen
Home » Interieurmeubelen » Teak Interieurmeubelen

ETHNICRAFT INTERIEURMEUBELEN

Ethnicraft® staat al ruim 15 jaar bekend als een pionier in ontwerp, productie en distributie in teak meubelen. De meubelen hebben een hedendaags en tijdloos design. Ethnicraft® interieurmeubelen in teak roepen warmte en natuurlijkheid op door het gebruik van massief hout. Het teakhout wordt in zijn waarde gelaten, waardoor de meubelen een extra toets krijgen, met natuurlijke kleuren en nerven.

WOOD SIGNATURE INTERIEURMEUBELEN

Respect voor de natuur staat centraal voor de Signature collectie. Het zorgvuldig geselecteerde hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De ecologische oliën bevatten geen schadelijke stoffen en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie. Made in Belgium is niet zomaar een statement, maar staat voor kwaliteit, knowhow, flexibiliteit, correcte levertijden en een betrouwbare service. Onze designers zijn steeds op zoek naar de nieuwste technologieën om een betaalbaar, kwalitatief en aantrekkelijk product te maken. Het hout van de kasten wordt zorgvuldig geselecteerd om het allerbeste resultaat te bekomen.

HENK SCHRAM INTERIEURMEUBELEN

HSM Collection kan omschreven worden als een lifestyfe merk, gemixt met industriële en eigentijdse invloeden. Daardoor bestaat de collectie uit een grote variëteit aan meubelen.

VINTAGE EROSIE INTERIEURMEUBELEN

Onze prachtige Vintage Teak meubelen zijn vervaardigd uit oude teak die afkomstig is van herbruikbare oude balken, aanlegsteigers, oude boten, paal woningen, enz.. Het voordeel hiervan is dat het teakhout intussen voldoende tijd heeft gehad om optimaal in balans te komen. Oneffenheden zoals putjes, diepe nerven, knopen, barstjes, of andere rustieke elementen kunnen hierin aanwezig zijn en getuigen vaak van een vorig leven. Deze zijn eigen aan het materiaal en de verwerking ervan en dragen bij tot de charme van het product. Net zoals bij onze andere collecties wordt de vintage-line verwerkt met de meeste zorg en respect voor het product en milieu wat deze meubelen uniek maken in hun soort. De erosi teakmeubelen van de Vintage collectie worden geborsteld afgewerkt zodat ze zeer natuurlijk en aangenaam aanvoelen.

DIAMOND COLLECTION INTERIEURMEUBELEN

De interieurmeubelen van de Diamond Collection bestaat uit een heel ruim assortiment hoogwaardige interieurmeubelen, met een ruime keuze gaande van dressoirs, vitrinekasten, ladenkasten, bureautafels tot TV-meubelen. Deze reeks in A-Kwaliteit teakhout is gemaakt van enkel de mooiste teak planken met een heel strenge selectie op kleur en nerfbeeld. De bovenbladen, fronten en zijkanten zijn 100% massief afgewerkt. Meubelstukken met lades zijn steeds uitgerust met ladegeleiders zodat u deze steeds makkelijk kunt openen. Onze TV kasten bieden plaats voor alle maten flatscreens met de bijhorende randapparatuur. Ook qua stijl is er een ruime keuze uit tijdloze, klassieke modellen of eigentijdse, moderne design kasten.

DIAMOND COLLECTION CLASSIC-LINE

DIAMOND COLLECTION COMFORT-LINE

DIAMOND COLLECTION MODERN-LINE

DIAMOND COLLECTION LOFT-LINE

DIAMOND COLLECTION TV KASTEN

DIAMOND COLLECTION SALONTAFELS

DIAMOND COLLECTION LADENKASTEN

DIAMOND COLLECTION MUURCONSOLES

DIAMOND COLLECTION BARTAFELS

DIAMOND COLLECTION DIVIDERS

DIAMOND COLLECTION STRIPES REKKEN

DIAMOND COLLECTION INTERIEURTAFELS

DIAMOND COLLECTION ZITBANKEN

DIAMOND COLLECTION OFFICE

DIAMOND COLLECTION BOEKENKASTEN

DIAMOND COLLECTION SPIEGELS

DIAMOND COLLECTION ACCESSOIRES

Authentieke interieurmeubels in teak

Teakhout is een van oorsprong Aziatische houtsoort met duurzame kenmerken. Deze massieve houtsoort is snel te herkennen aan de grotere nerven en unieke uitstraling. Omdat teak een sterke houtsoort is, is het daarom uitermate geschikt voor intensief gebruik. Wees je er van bewust dat onbewerkt teakhout gevoeliger is voor kringen en vlekken. Om uw teaken interieur op de juiste manier te onderhouden raden wij ten zeerste onze Teak Shield en Teak Protecter aan. Deze kan je terugvinden op onze onderhoudspagina.

Interieurmeubelen in teak kopen

Interieurmeubelen in teak kopen? Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop Living Essentials. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve teak interieurmeubelen. Wilt u liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Teakpoint te Zwalm. Hier tonen onze deskundige adviseurs u graag onze collecties samen met een kopje koffie.

Naast tuinmeubelen in teak, hebben we ook een ruim aanbod interieurmeubelen in eik. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze andere interieurmeubelen vervaardigd uit deze materialen.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.