Onderhoudsproducten

Home » Accessoires » Onderhoudsproducten
Home » Accessoires » Onderhoudsproducten

GOLDEN CARE ONDERHOUDSPRODUCTEN

Golden Care heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedienen van de wereldwijde outdoor living industrie met innovatieve onderhouds- en verzorgingsoplossingen. Met de grootste selectie van protectors, shields, cleaners.

ONDERHOUDSTIPS

SUNS ONDERHOUDSPRODUCTEN

Warmte, kou, UV-stralen, regen, ijs, modder, voedsel, meeldauw en algen: tuinmeubilair heeft veel te verduren. Daarom presenteert SUNS een compleet assortiment eersteklas reinigings- en beschermingsproducten voor vrijwel elk object buiten.

ONDERHOUDSTIPS

ROYAL FURNITURE CARE ONDERHOUDSPRODUCTEN

Hou uw meubelen in topconditie met deze hoogwaardige en veilige producten van Royal Furniture Care. Deze producten beschermen, voeden en reinigen uw interieurmeubelen alsook bieden deze bescherming tegen o.a. vocht, vuil en UV-straling. 3 jarenlang 100% vlekbescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? Onze professionele servicemedewerkers bezoeken de klant aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten.

PROTEXX onderhoudsproducten

Protexx is de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistoffen.

Golden Care: Meubels onderhouden en schoonmaken

De belangrijkste doelstelling van Golden Care is om buitenmeubilair er als nieuw te laten uitzien en het op lange termijn te beschermen tegen de gevolgen van het verweringsproces. En tegelijkertijd een minimale impact te veroorzaken op het milieu en de menselijke veiligheid en comfort. Onze belangrijkste focus is het bieden van een beter onderhoud van tuinmeubelen. Wij zijn 100% toegewijd aan de verzorging en bescherming van teak en andere buitenmeubelen.

Royal Furniture Care:

De onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care maken je meubelen niet alleen mooier, ze houden ze ook langer in topconditite! Oranje Furniture Care is marktleider als het aankomt op onderhoud, service en reparatie van meubelen. Deze producent staat gekend voor zijn hoogwaardige verzorgingsproducten en biedt meerjarige full service programma’s voor meubelen aan.

Onderhoudsproducten kopen

Dat kan eenvoudig en veilig via onze webshop Living Essentials. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve onderhoudsproducten. Wilt u liever de collectie in de winkel bekijken? U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel Teakpoint te Zwalm. Hier tonen onze deskundige adviseurs u graag onze collecties samen met een kopje koffie.

Waarom voor Teakpoint kiezen?

  • Klanten geven ons een 4,5/5 gebaseerd op meer dan 100+ reviews!

  • Ruime voorraad tuin- en interieurmeubelen, barbecues en accessoires

  • Elders goedkoper gezien? Wij geven u de laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk klantcontact en snelle levering

  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring

Teakpoint Sky View

Teakpoint 5000m² Showroom

Al sinds 2009 uw meubelspeciaalzaak met passie voor vakmanschap en design. Bij ons vindt u de ruimste collectie in- en outdoor meubelen tegen de scherpste prijs. Een duidelijke keuze voor stijl en kwaliteit wordt bij ons aangeboden met veel respect voor de natuur.

blijf op de hoogte

Mis geen enkele actie meer met onze nieuwsbrief!

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy en Cookie verklaring verwerkt.