De lente staat voor de deur! We kijken met z’n allen uit naar een heerlijk zonnig jaar. Samen genieten van vele sfeervolle momenten met de mensen waarvan we houden. Het is ook dit jaar de doelstelling van Teakpoint om hun klanten te helpen in hun zoektocht naar de ideale tuin-of loungeset om lekker lang in weg te dromen. Sven & z’n team hebben de voorbije maanden kosten noch moeite gespaard en staan te popelen om binnenkort de nieuwste collecties tuin- & loungemeubelen 2022 aan u voor te stellen. Kom ze dus zeker snel ontdekken!

Ben je dit jaar ook toe aan nieuwe tuinmeubelen, een loungeset of BBQ? Dan kan je niet beslissen vooraleer je ook eens bij Teakpoint te Zwalm langsgeweest bent! Je vindt er de ruimste keuze tuin- enlounge meubelen in alle stijlen. Een ruime keuze duurzame en slijtvaste meubelen worden er aangeboden met veel respect voor de natuur. Het gebruik van massief houten materialen is niet meer weg te denken in hedendaagse tuinen! Het geeft jouw set een warme en gezellige uitstraling en gaat tevens heel lang mee. Bij Teakpoint kan u in alle comfort kiezen om uw terras een landelijke of hedendaagse make-over te geven!

Inspelen op de laatste trends

“We zijn erg trots op ons indrukwekkend aanbod tuinmeubelen en lounge sets”, zegt Sven. “Daarvoor gebruiken we materialen die tegen weer en wind bestand zijn. De combinatie van dezegrondstoffen zoals teak & alu zit tegenwoordig erg in de lift.”Ook de nieuwste trends in gevlochten en weersbestendig touw of textiel kan u bij Teakpoint terugvinden! “Cote d’Azur, Garden Prestige, Jati-Kebon, Suns, Castle-Line en Hartman zijn slechts enkele van de topmerken die we aanbieden”, gaat Sven verder. Maak van uw tuin het verlengde van uw woonkamer met een van de prachtige tuin- of loungesets.

Buiten leven, dat is puur genieten

Buitenleven en buitenkoken is nog nooit zo in trek geweest! We willen vertoeven in onze eigen oase van rust. Om dat echte huis-kamergevoel naar uw tuin te halen kan u bij Teakpoint prachtige terrasoverkappingen vinden. Verkrijgbaar in 2 kleuren en tal van kant en klare maten, zodat er steeds eentje bij jou past!

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan helpen Sven en z’n team je met plezier de juiste keuze te maken. Met deskundig advies en jarenlange ervaring maken ze je graag wegwijs!