Wicker & Rope Tuinmeubelen

Logo Cote d'Azur

Cote d'Azur Tuinmeubelen

De Cote d'Azur Wicker collectie bestaat uit meubelen van de beste kwaliteit. In ons gamma maken we gebruik van hoogwaardige polyethylene wicker, een zeer degelijk en stijlvol materiaal met een lange levensduur. Elk onderdeel van onze meubelen is ontworpen en geproduceerd in de beste omstandigheden met sterke en duurzame materialen. Alle alu frames van onze meubelen zijn gemaakt uit powder-coated aluminium. De wicker onderdelen zijn vervaardigd uit degelijke High Density PE draden die door hitte gegoten worden in de massa. Deze bevatten de nodige UV blokkers om lang te genieten van uw tuinmeubelen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Luxury Lounge

Luxury Lounge Tuinmeubelen

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Garden Prestige

Garden Prestige Tuinmeubelen

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Garden Prestige wicker tuinsets. Deze prachtige collectie tuinmeubelen zijn handgevlochten door de beste wevers ter wereld en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door tijdig aankopen en vroegtijdig stockeren worden deze luxe wicker meubelen verkocht aan de beste prijzen, rechtstreeks van de fabrikant naar klant. Door het gebruik van High Density Polyethyleen zijn onze tuinsets zeer bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze perfect blijven buitenstaan! Wicker tuinmeubelen met de meeste zorg gemaakt en uit de beste materialen vervaardigd!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Garden Prestige

Logo Suns

Suns Tuinmeubelen

Slippers aan, loungemuziekje op de achtergrond, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek ... Dat noemen wij het SUNS-gevoel! Maximaal relaxen en iedere zonnestraal pakken die je pakken kan. Maak kennis met SUNS, een merk in tuinmeubelen. Sharing the sun together.
SUNS, een hoogwaardig merk in wicker tuinmeubelen staat garant voor jarenlang plezier! Stijlvol en elegant door gebruik van kwalitatieve materialen:
| SUNS Orange: Luxueuze uitstraling met het natuurlijke gevoel van wicker.
| SUNS Blue: Eersteklas kwaliteit in materialen, constructie en design.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: