Teak Meubelen Diamond

 
Miss Belgie Verkiezen at Teakpoint
Teak Ethnicraft® Meubelen   Ethnicraft® Slaapkamers   Vintage Teak Interieur
   
FSC Teak Interieur   Teak Promoties Interieur   Teak Onderhoud
   
Teak TV Meubelen   Teak Dressoirs   Teak Vitrinekasten
   
Teak Salontafels   Teak Muurconsoles   Teak Ladenkasten
   
Teak Halkasten   Teak Barkasten   Teak Bartafels
   
Teak Salontafels   Teak Muurconsoles   Teak Ladenkasten
   
Teak Stripes   bekijk onze winkel    
     

Hier kan je ons ruim assortiment interieur meubelen in teak vinden. Deze teak meubelen zijn vervaardigd uit de mooiste teakplanken die afkomstig zijn van streng gecontroleerde plantages in beheer van de overheid, Perum Perhutani. De meubelen zijn verwerkt met in het achterhoofd de hoogste Europese kwaliteitseisen.
Je kan een keuze maken uit onze halkasten, dressoirs, vitrinekasten, roomdividers, salontafels, tv meubelen, barkasten, muurconsoles, eettafels, stoelen en veel meer.
Gebruik de navigatie bovenaan om ons ruim aanbod in teak meubelen verder te ontdekken. Naast deze interieur meubelen hebben we verscheidene teak badkamermeubelen en tuinmeubelen in teak.

De “Diamond Collection” bestaat uit een heel ruim assortiment hoogwaardige interieurmeubelen, met een ruime keuze gaande van tafels, stoelen, dressoirs en vitrinekasten tot tv-meubelen. De tv kasten bieden zowel plaats aan gewone toestellen als aan flatscreens. Ook qua stijl is er een ruime keuze uit klassieke modellen en eigentijdse design kasten.
Wie kiest voor vintage vindt zijn gading in de collectie “Vintage-Line”, gemaakt van recuperatieteak.