Studio Line Tuinmeubelen

Cote d'Azur - Garden Furniture
De Studio Line Granieten Tafels zijn gemaakt uit grondstoffen van de beste kwaliteit. Elk frame is vervaardigd en ontworpen met de sterkste en meest duurzame materialen zoals Inox en Graniet. Alle graniet bladen zijn gemaakt uit de mooist geselecteerde platen. De teakhouten onderdelen zijn vervaardigd uit duurzame teak planken. De graniet tops zijn uitermate geschikt voor buitengebruik en zijn enorm duurzaam in en rond uw woning.

 

NIEUW! TOP KWALITEIT DESIGN GRANIET TUINTAFELS MET INOX ONDERSTEL
KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN! 
 

StavangerStavenger Granieten Tuintafel

De Stavanger is de ideale tuintafel voor een tijdloos design. Met een massief granieten blad en het bijhorende brede onderstel blijft dit het pareltje onder de Studio Line collectie. 

 

Capri TonCapri-Ton Granieten Tuintafel

De Capri-ton is een parel voor het oog en de tuin. Met zijn gestileerd granieten blad en zijn design frame is dit een must om aan te dineren. Een mooie balans van de klassieke en moderne stijl.

 

VossVoss Granieten Tuintafel

Voor elk wat wils, de Voss graniet tuintafel is uniek omdat deze tafel volledig is vervaardigd met natuurlijke producten. Door gebruik te maken van natuurlijke elementen verrijkt deze tafel als het ware uw tuin of terras. Een massief granieten blad met een zeer duurzaam teak onderstel. 

 

GenuaGunea Granieten Tuintafel

De prachtige ovale tuintafel is volledig uit graniet. De tafel is gemaakt voor een eeuwigheid. De ontwerper heeft een gewaagde keuze gemaakt door het te combineren van een organische granieten blad met de geometrische tafelpoten. 

 

NovaNova Granieten Tuintafel

De nova is een zeer klassieke tuintafel in combinatie met een granieten blad en bijhorende inox poten. Deze tafel is ook perfect geschikt voor binnenshuis. Enkel vervaardigd met duurzame producten, kortom dit is een tafel voor het leven.

 

BerganoBergano Granieten Tuintafel

Abstract en verfijnd, dat zijn de sleutelwoorden van de Bergamo tuintafel gemaakt met een dik graniet blad in combinatie met een inox frame. De ideale design tafel voor in en rond de woning. 

 

VenusVenus Granieten Tuintafel

Recycleren is hip en duurzaam, dat dacht de ontwerper bij het ontwikkelen van deze tuintafel. Op het eerste zicht lijkt het granieten blad op een stuk van een vintage vloer. Maar niets is minder waar. Dit granieten blad bestaat uit afzonderlijke graniet elementen die op een zeer speciale manier aan elkaar worden verlijmd en samen een bijzonder geheel vormen.

Door het gebruik van massieve betonnen poten krijgt de tafel net dat ietsje meer.
Kortom een streling voor het oog en zeer UNIEK.

 

LondonLondon Granieten Tuintafel

De London tafel is een prachtig staaltje van eigentijds design. De ontwerper van deze tuintafel vertrok met het concept van de fragiele samenwerking tussen natuur en technologie. Dit heeft zich geuit in een prachtig tijdloos design met een flinterdunne inox poot.

 

Milano
Milano Granieten Tuintafel

Een mooi en strak design, voor de mensen die het liever wat soberder zien, is de Milano perfect.
Met een wat strakker ontwerp is deze ideaal voor zowel huis als tuin.

 

 

Graniet Soorten
 

Gezoet of Satinato

Satinato

Bij een satinato (leather look) afwerking ondergaat het granietoppervlak een zandstraal of waterjet behandeling waardoor het oppervlak ruw wordt gemaakt. Hierna volgt een borstel behandeling van grof naar fijn zodat een satijn aanvoelend oppervlak ontstaat. De Satinato afwerking is minder grof dan een anticato afwerking waardoor de uitstraling en de structuur van de steen beter behouden blijft. 

Gezoet

Wanneer platen graniet gezoet worden dan ondergaat het oppervlak eenzelfde proces als wanneer platen gepolijst worden. Echter de platen worden geschuurd met grovere schuurstenen waardoor het oppervlak een matte uitstraling krijgt.

 

Onderhoudsadvies

Onderhoud

  • De tafel kan onderhouden worden met HG "vloertegel 'glans' reiniger (HG vloerfris)”, HG "marmer & natuursteen wash & shine" of HG "marble & natural stone floorsoap (HG marmer vloerzeep)”.HG kleurverdieper
  • Hardnekkige vlekken en/of intensieve vervuiling verwijderen met HG "remover", HG "marmer & natuursteen shine finish remover" of HG "super remover".
  • Voor het bijwerken van beschadigingen (kaal gelopen plaatsen) en/of krasjes kan HG "kleurverdieper" plaatselijk worden toegepast.

Attentie

  • Met de HG "kleurverdieper" verkrijgt men het beste resultaat met betrekking tot droging (en eigenschappen) bij een temperatuur van 15-25°C en een relatieve luchtvochtigheid van 50-80%. Ventileren bevordert de droging. Onder ongunstigere omstandigheden dient men rekening te houden met een langere droogtijd.
  • Indien de HG "kleurverdieper" eenmaal droog is, kan deze alleen nog verwijderd worden met HG "vlekverwijderaar" (verdunning 1:3). • Niet toepassen op gepolijste, geglazuurde of niet absorberende oppervlakken.
  • Na opening ± 1 jaar houdbaar, mits bewaard in gesloten verpakking.
  •  

Voorzorgsmaatregelen

  • Doeken gebruikt voor de toepassing kunnen door broei ontbranden: uitgevouwen laten drogen.
  • Niet blootstellen aan vuur/hitte.
  • Niet eten en drinken tijdens verwerking.